12 april, 2011

En dag kvar!

 

Tjena gott folk!

 

Nu är det som sagt endast en dag kvar till den officiella releasedagen av vårt debutalbum ”Vi”. Nu när det börjar närma sig får vi ofta frågan: Hur känns det? Jag brukar svara: Du vet när man var liten och hade fått ett nytt tv-spel eller annan häftig pryl över helgen, man kunde knappt hålla sig och längtade bara till måndag, så att man kunde komma till skolan och visa upp den nya leksaken. Det är exakt så det känns, dem senaste månaderna har varit som en enda lång helg där man bara har längtat till måndag, så det känns som att helgen är över och man kan äntligen få visa upp den nya ”leksaken” hehe. Tack till som väntat tålmodigt på den nya plattan, jag hoppas att ni alla känner att det var värt det och gillar ”Vi”.

 

Redan idag kom plattan ut på Itunes och klättrade ganska snabbt upp till 1a plats på Itunes Hip-Hop/Rap Album-lista, vilket är så jävla fett, då detta absolut inte var något man hade förväntat sig. Så ett stort tack till alla er som var så snabba med att köpa ”Vi”. Imorgon, dvs. den 13e finns plattan även ute på Spotify och i butiken. Du kan även beställa hem ett ex av plattan med en 28-sidig lång booklet (alla texter), samt ”Processen” som bonus-CD på följande länkar:

 

Itunes

CDON

Bengans


3 Kommentarer till En dag kvar!

 1. Jonas's Gravatar Jonas
  13 april, 2011 at 09:18 | Permalink

  Oj, vad bra det här blev – men jag är föga förvånad. Högsta betyg.
  Gillade också skivomslaget. Hoppas det kommer finnas tillfälle att höra detta live.

 2. 14 oktober, 2014 at 08:12 | Permalink

  Jag gillar också det här albumet, som är mycket värt att lyssna på låten!

 3. 15 april, 2015 at 05:37 | Permalink

  Tomorrowland Belgium, Tomorrowland Brazil and Tomorrowland Music events are most popular in the world.Here are Tomorrowland all the live videos and Song tracks.

Skriv en kommentar

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vi & Resten

Ny EP "Vi & Resten" ute för gratis nedladdning nu! Klicka här.

Kommande spelningar

Inga spelningar bokade för tillfället